top of page

ABOUT

De onbalans tussen het welzijn van de mens en het welzijn van de aarde is een maatschappelijk probleem. Deze uitdaging is zo complex dat veel mensen en organisaties niet weten waar te beginnen, terwijl we wel heel graag het verschil willen maken.

Door direct de natuur te verbeteren zetten wij die wil om in pro-activiteit. Wij stellen organisaties en hun mensen in de gelegenheid om een positieve bijdrage te leveren. Terwijl we een groter deel van ons maatschappelijk potentieel mobiliseren, creëren we bewustwording: Wij zijn onderdeel van de natuur en juist daarom kunnen wij haar ook positief beïnvloeden.

BASE organiseert projecten met focus op het herstel en behoud van ecosystemen en maakt de relatie met het menselijk welzijn inzichtelijk. Meten- is-weten staat hierbij centraal.

Het business model van BASE is regeneratief, dat betekent dat we met alles wat we doen investeren in de langere termijn en een positieve bijdrage leveren aan de veerkracht van ons ecosysteem en de maatschappij. Wij doen dit samen met bedrijven op een manier die ons in staat stelt om dicht bij huis, voor eigen bedrijf én medewerker, ook op korte termijn een grote diversiteit aan “vruchten” te kunnen plukken.

Nieuwsgierig naar hoe wij meetbaar duurzame impact creëren?

Lees hier verder.

scenarios_edited.jpg
bottom of page